aieni's FotoPage

By: aieni mohamad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Mar-2010 08:21 Email | Share | | Bookmark
I'm Back 2010

 
 


Wednesday, 14-Jan-2009 06:19 Email | Share | | Bookmark
Aku & Teluk Batik, Perak

 
 
 
View all 6 photos...
Time Deepavali gak iaitu sehari slps balik dari Pangkor Island, aku n my sisters n brother in law p jalan2 ke teluk Batik....ari tu TB penuh ngan lautan manusia...v all juz jalan2 jer...tgk reaksi pengunjung n menghayati keindahan ciptaan Allah SWT.

Not bad la tpt ni...tp kalo ramai org la...

Time nak balik, sempat la gak basahkan tekak ngn air kelapa.dah lama x makan air klpa..

Then, balik umah..


Monday, 12-Jan-2009 06:59 Email | Share | | Bookmark
Mid Valley....Destinasiku

 
 
 
View all 4 photos...
Last Saturday, aku n Ena have been to Midvalley, KL. Aku dah lame x g shopping..gian dah mmuncak nak soping...Akhirnya 4/1/09..aku dapat jejakkan kaki ku kembali ke sane..

A day b4 Saturday, aku tumpang zzzzzzz kat kolej Ena di UKM...sajeje nak menyempitkan bilik dia yg sedia sempit..sory ye sis n roomate n TQ so much...

Dr UKM station, ramai student2 yg nak naik komuter...2 satu msalah, mslh yg lagi besar ialah bile komuter sampai je, dah brpusu2 manusia nak msuk tren....PENUH & macam2 bau ....berebut2 tp x dpt tpt duduk gak..sadisssssssss.. hampir collapse aku dalam tu...tp nasib baik aku ni jenis yg kuat semangat tekak...

Akhirnye, sampai tpt dtuju..x buang mase trs cari barang yg kami listed kan..n included barang yd x d listed..hehehehe

After that, cari AYAMAS nak isi perut yg mmg 0 dari pagi....cari punyer cari,,,x jumpe2 gak..bertanya antara kami "Ayamas dah tukar ke Rasamas ker??Lastly, kami ke Food court tuk mencekik...menu kami ptg tu ialah Nasi Kandar n Ice Kacang...SEDAP la kot sebab tgh lapo..

Lps dah confirm sume brg dah beli, kami pun menapak meninggalkan Midvalley dgn selamatnyer..


Friday, 9-Jan-2009 01:21 Email | Share | | Bookmark
Aku Yg Gamble

my fesen dept's colleagues
 
 
View all 6 photos...
Aku ni mmg Gamble ...tknaks la coz sudi jemguk...dpt la korg bace pe yg aku nak bgtau ttg diriku ni.till today, aku baru 4 ari lahir dalam FP ni..kira baby lagila ni :-Dnak dijadikan crite, aku ni dah 3 thn keje..keje yg pling lame n rase2nyer brtahan la kot..d poblem is aku ni dah bowring dah keje, MALAs la kott... memang x patutkan.
cam neer yer nak bagi rajun byk ckit??bagi la suggestion kat aku insan yg gamble ni.. [i]


Thursday, 8-Jan-2009 06:00 Email | Share | | Bookmark
Cuti2..jalan2..mkn2..hbskan RM

 
 
 
View all 7 photos...
Deepavali ari 2, aku n mysis (Ena) p la visit my sister (Eda) kat Lumut..dalam 4 days la kot..alang2 seluk pekasam, aku n Ena amik ksmptn yg mmg sempat sgt la . pedi ke Pangkor Island...We'll (3 bradik) gamble je la (main terjah jer) ke sane...x plan nk overnite sane pn.

Beli tket, naik feri..amik mase around 45 miniutes smpai la kami di jeti Pangkor..pas tu,,,kami blur2 nak naik taxi nak ke destination.... padahal b4 that, aku dah study dah pasai Pangkor Island ni...agak2 10min dok mengkonfiuskan diri d tgh2 org ramai yg dok tunggu taxi tu, akhirnya dpt la gak nek taxi ke tpt yg org ramai pogi iaitu Teluk Nipah...

Naik taxi mcm naik roller coster...lajujer..tp best gak. aku faham la myb uncle tu nak kejar customer kot..maklumla ari tu kan public holiday n ramai org yag bercuti...
Akhirnya kami sampai gak ke panntai Teluk Nipah ngn selamatnyer, kiranyer uncle tu mmg xpert giler la....mesti citer2 nak ganti Mikel Schumaker..

Kt sne, kami jln2, mkn2...wajib tu...heheheh...jalan punyer jalan...benti la jap bce iklan snorkeling,,lg pun ramai org brkumpul kt situ...kami pun tumpang la menyelit....selit punyer selit, berminat la plak nak merasai keghairahan mengsnorkeling... Diskus la kami adk bradik...takian hayat la ni nak ke x nak...slps kate spakat d'ambik, kami pun trs p beli baju n seluar.....tukar ke pakaian rasmi nak mnyelam...time tu mmg klkar rasenyer...punyerla nk pilih baju 1 hal, lps beli baju nak tukar plak....jenuh la mencari toilet..tp x pegi toilet pun,,,kami ke surau..

Lastly, dpt naik bot ke tpt yg dtuju.....n sesi mngelapkan badan pun bermula....ingatkan nak balik kul 7 tp baru spruh jalan, kul 5.30pm dah cabut coz my sis ena dah luka2 kaki n tngan....gellojoh btol bdka ni...iskiskisk..

Time dtg sume ok..time nak balik jadi KO plak....ngan sejuk2 pakai baju basah2.. Conclusino is bile nak g mane2 tu even kite x plan pun bawak la pakaina spare....jgn jadi cam kami ni..terlalu gamble tp merana dalam kesejukan..




[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net